Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut tuturor! de ceva timp am inceput sa ma uit dupa o masina anume.. Vw golf 1.9 TDI.. am auzit multe despre aceasta masina , de pe net , din piete auto , de la prieteni si vreau sa va cer si voua parerea! Asi dori sa imi iau unul.. avand bugetul de 3.ooo Euro si apreciez daca mi-ati da cate un sfat!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Ce masina gasesti in tara; fiabila la 5500, si ce se merita mai mult:diesel sau benzina.( 1,9 tdi sau 1.6 benzina). Din cate am vazut pe web nu se mai merita sa-ti aduci masina din afara, ca preturile sunt destul de apropiate la masinile dupa 2003. Si inca un lucru: cum iti dai seama ca masina are km dati inapoi???
Testare la o reprezentanta auto, este singura modalitate??? Sau nici asta nu este o solutie??
Si dk va pricepeti ce-mi recomandati " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Salut. Imi place sa conduc sportiv, sunt pasionat si de curse, asa ca incerc sa ma obisnuiesc sa franez cu piciorul stang. As vrea sa stiu daca este cineva aici care reuseste sa faca bine asta.
Eu am inceput sa exersez acum doua saptamani. Va dati seama ca nu pot chiar in fiecare zi, pt ca nu fac asta in trafic :), mai incerc in spatii mari si fara masini, dupa ce plec de la munca.
Ideea e urmatoarea. Nu-mi iese! Nu pot sa dozez frana, nu o simt. Masina mea are cutie manuala.
Este cineva pe aici care stie sa faca asta? Adica cineva caruia ii iese faza.
Eu vreau sa ma obisnuiesc intai sa dozez bine frana, apoi sa incerc sa franez in timp ce am dreptul pe acceleratie, in viraje. Am mai vazut sa sistemul "heel and toe", adica franat si accelerat cu acelasi picior, in timp ce schimbi treapta - retrogradare. Oricum mai am pana sa incerc asta. Astept raspusurile voastre." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.