Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"E o problema cu cutiile de viteza la nissan terrano-1 2700td anii 91? sunt la a treia cutie pe care o stric eu pluss inca una pe care am cumparat-o deja defecta. daca are cineva o parere sau o schema de montaj pentru ca tocmai am o nedumerire, parca ar lipsi o piesa dintr-una dintre cutii si nu mai retin de la anterioara cutie pe care am aruncat-o momenta am pus pe masina o cutie de terrano 2 care cu toate ca e mai mare s-a incadrat totusi cu mici modificari la jugul care o sustine pe sasiu." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Renault Fluence
"Azi l-am vazut in parcarea unui dealer, fara numere si imi place mult de tot. Adica nu mai este deloc banal ca vechiul Megane sedan. Mi se pare o masina mare si eleganta, chiar limuzina, parca nici nu mai este de clasa compacta. Nu stiu care vor fi preturile, dar ca design arata foarte bine. Voua cum vi se pare fata de Megane sedan?? " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Ce masina gasesti in tara; fiabila la 5500, si ce se merita mai mult:diesel sau benzina.( 1,9 tdi sau 1.6 benzina) Din cate am vazut pe web nu se mai merita sa-ti aduci masina din afara, ca preturile sunt destul de apropiate la masinile dupa 2003. Si inca un lucru: cum iti dai seama ca masina are km dati inapoi???
Testare la o reprezentanta auto, este singura modalitate??? Sau nici asta nu este o solutie?? Si dk va pricepeti ce-mi recomandati" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Salut sunt nou pe aici.,,,,,,,,am si eu o problema am un un peugeot 406 motor 2.1 TDT din anul 1998
imi poate spune s-au ma poate ajuta cineva in legatura cu pompa de injectie imi curge motorina si sa vrea sa o reoa eu ....daca ar putea macar cineva sa imi dea un sfat pentru a o repara ............si dupa cum stim cu toti pa criza asta numai la mecanici sa nu iti duci masina, ms frumos pt intelegere si timpil acordat." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.