Volkswagen ofera stopuri speciale, cu LED-uri, standard pentru Golf R.

Constructorul german isi tenteaza clientii cu un echipament care arata foarte bine si care ofera un plus de siguranta. Este vorba despre stopurile cu LED-uri, care schimba mult aspectul masinii in special pe timp de noapte.

Aceste stopuri prezinta doua linii sub forma de "L" formate din 11 LED-uri, in centru fiind un punct luminos format tot din LED-uri. In total, 48 de LED-uri sunt inglobate in fiecare dintre cele doua stopuri, iar imaginea face masina sa fie recunoscuta dintr-o privire.

VW Golf LEDs

Volkswagen spune ca modelul Golf este primul model de clasa compacta echipat cu acest gen de stopuri. Acestea fac parte din dotarea de serie pentru cel mai puternic Golf si anume Golf R. Pentru modelele GTI si GTD aceste stopuri sunt optionale si costa 350 euro.

Pe langa faptul ca arata bine, Volkswagen puncteaza si alte avantaje ale acestor stopuri. LED-uri sunt mai fiabile si lumineaza cu 0,2 secunde mai repede la actionarea franei, in comparatie cu becurile normale. Poate ca 0,2 secunde nu pare o cifra impresionanta, dar in acest interval ai la dispozitie 5,6 metri de franare in plus, daca masina ruleaza cu 100 km/h.

VW Golf Bi-Xenon LightsUn alt echipament oferit de VW consta in farurile Bi Xenon cu functie de iluminare in viraje. Pe langa faptul ca luminarea virajelor este facuta in functie de unchiul de rotire a volanului, aceste lumini isi adapteaza fasciculul in fucntei de viteza masinii si de zona unde se circula: oras, autostrada. Aceste faruri sunt echipament standard pe Golf R, dar pot si comandate pe oricare alta versiune de Golf, pentru suma de 1.295 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.