Dacia lanseaza in Franta editia speciala Black Line pentru modelele Logan, Sandero si Logan MCV.

Dacia Logan Black LineInca de la lansarea modelului Logan, acum 5 ani, au fost multi clienti care au dorit masina in culoarea neagra, vazuta ca un element de eleganta. Si totusi, Dacia nu a oferit aceasta optiune, pana acum, constructorul roman lansand recent in Franta o editie speciala - Black Line.

Comunicatul de presa nu precizeaza cat de limitata este aceasta editie, dar spune ca se adreseaza in primul rand celor ce vor o nota proaspata de rafinament, fara a renunta insa la atributul principal al marcii, adica accesibilitatea.

Dacia Sandero Black LineEditia Black Line, care cuprinde modelele Logan, Logan MCV si Sandero este bazata pe nivelul de echipare Laureate, care cuprinde echipamente ca: servodirectie, geamuri electrice fata si inchidere centralizata, dar vine si cu alte elemente suplimentare. De exemplu: volan imbracat in piele, radio CD cu MP3 si satelit de comanda, la volan, pentru acesta.

Dacia Logan MCV Black LineDe asemenea, se ofera un nou model de tapiterie (neagra) pentru habitaclu, plus alte cateva noi combinatii de materiale. In echiparea modelelor Black Line figureaza si ABS cu EBA, computer de bord, oglinzi electrice, scaun sofer reglabilpe inaltime etc.

Cel mai ieftin model din editia Black Line este Sandero cu motor de 1,2 litri 16v, cu un pret de 9.600 euro. Cel mai ieftin Logan Black Line costa 10.950 euro (cu motor de 1,4 litri MPI LPG), iar cel mai ieftin Logan MCV Black Line are un pret de 13.350 euro cu motorul 1,5 dCi de 70 CP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.