Ford va avea pe piata anul acesta 4 modele noi, S-MAX, Galaxy, C-MAX si Grand C-MAX, iar in prima parte a anului viitor va comercializa si noua generatie Ford Focus.

Ford FocusConstructorul auto a prezentat noul Ford Focus in cadrul Salonului International Auto Nord American (NAIAS) de la Detroit, si noile modele revigorate Ford S-MAX si Galaxy in cadrul Salonului Auto European de la Bruxelles.

Ford C-MAX 2010 si Grand C-MAX au fost prezentate in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt 2009.

“Ford are parte de un an foarte aglomerat in 2010, iar noile modele Focus, S-MAX si Galaxy, recent dezvaluite, reprezinta numai inceputul acestei istorii,” a declarat John Fleming, Presedinte si CEO Ford Europa.

Noua generatie Ford Focus va ajunge pe piata europeana la inceputul anului 2011. Atat varianta de caroserie sedan, in 4 usi, cat si cea hatchback dinamica, in 5 usi, au fost expuse in cadrul salonului de la Detroit.

Ford FocusNoua generatie Focus are ca dotari un nou sistem de reducere a coliziunii la viteze mici, pilot automat adaptiv, sistem pentru detectarea unghiului mort, limitator de viteza, sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere, sistem de alertare a soferului, asistenta pentru pastrarea benzii si sistemul activ de asistenta la parcare.

Gama Focus va include motorul pe benzina Ford EcoBoost supraalimentat, cu injectie directa, de 1,6 litri si motorizarile diesel imbunatatite Duratorq TDCi de 1,6 si 2,0 litri cu sistem de injectie cu rampa comuna.

Noile vehicule multi-activitate (MAV) Ford C-MAX si Grand C-MAX vor fi comercializate incepand cu a doua jumatate a anului 2010.

Pentru prima data, clientii clasei compacte MAV Ford vor avea posibilitatea de a alege intre modelul C-MAX cu 5 locuri si noul Grand C-MAX cu 7 locuri, care dispune de usi duble cu sistem de deschidere prin glisare (slide).

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.