O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Spuneti-mi va rog intre ce interval de km se scimba cureaua de distributie la Opel Astra model 1997. Am mers cu ea 55.000 km si ma gandesc daca trebuie sa schimb sau merge si mai mult. Va multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Am si eu un passat din 1996 1,9 tdi 90 cai porneste si nu se mai tureaza isi revine apoi iar nu se mai tueaza, care ar fi problema?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Probleme servofrana la Dacia Solenza
"Am dat rotile pe spate jos sa verific tamburii daca sunt uzati,dupa ce i-am pus la loc ,in mers am observat pedala trebue sa o apas pana la fund sa tina si la bord martorul luminos al franei de mana sta aprins,posibil nu i-am facut aerisirea" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Vectra C pareri pro si contra
"Ma intereseaza parerile posesorilor despre Vectra C, an de fabricatie 2004-2005 motorizare diesel 1,9CDTI si 2,2 si km parcursi ~150000. Si un pret la care sa nu iau tzeapa pe unde se invarte. Va rog sa raspundeti doar cei care aveti cunostinte despre aceasta masina. Va multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.