O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut, am si io un golf 4 kombi 101cp motor axr euro 4 din 2004 si de 6 luni ma tot plimb pe la mecanici cred ca am 10 la activ, am verificat egr ul am verufucat debimetru electrovalva de are legatura cu turbo pompa din rezervor si tot nu i dau de cap....problema este urmatoarea:imi apare eroare in bord se aprinde un led si mi scrie la computer emissions workhsop,am bagat o petester si mi da 5 probleme la egr la turbo la releul pompei de alimentare si mai doua care is numere nush cu ce au legatura...straniu este ca atunci cand is minus gradele afara trage masina de rupe cu eroarea in bord dar cand se incalzeste se taie ca maioneza nu mi mai merge turbo ma chinui cu puterea motorului fara turbo nush xce sa mai incerc ce sa i mai fac...am schimbat electrovalva si o am noua cea care are legatura cu turbo si straniu este ca nu mi face vacum furtunul care merge in jos pe langa motor,unul din mecanici mi a zis ca furtunul merge la o clapeta care se afla jos la baza motorului in spate sau ceva de genu.cei care au mai intalnit sa ma ajute va rog ma dispera de 6 luni sa merg asa sa astept sa fie frig afara sa simt si io ca ma mai baga in scaun...ms" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Consum Opel Corsa cu motor de 1,2 litri
"Recent am achizitionat un autoturism marca Opel, modelul Corsa. Masina este fabricata in 2008 si dispune de un motor de 1.2 pe benzina. Mi se pare ca are un consum cam mare, si vreau sa stiu daca este o problema generala legata de aceasta masina." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Fiabilitate Renault Symbol

"Am tot auzit ca Renoul Symbol este cea mai buna masina din gama Renaul, mai buna in sensul ca, cea mai fiabila masina, si nici nu se strica sau alte genuri de probleme. Ideea ii ca nam nici o cunostinta ca sa-mi poata spune daca ii adevarat sau nu...Este Renault Symbol o masina atat de buna pe cat se zice?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.