Porsche Romania, importatorul VW pe plan local, primeste comenzi pentru noul VW Touareg, pretul porneste de la 44.763 euro cu TVA.

VW TouaregModelul Touareg 3,0 litri V6 TDI 240 CP cu transmisie automata in 8 trepte are un pret de 44.763 euro cu TVA, in timp ce motorizarea de 4,1 litri V8 340 CP cu transmisie automata in 8 trepte are un pret de 52.828 euro cu TVA.

VW TouaregIn versiunea de baza („4Motion"), orice Touareg din noua generatie beneficiaza de o tractiune integrala cu diferential Torsen autoblocant (4MOTION). La fel ca in cazul modelului Tiguan Track & Field, Touareg este echipat cu un „program de rulare offroad", care adapteaza printr-o simpla apasare de buton sistemele ABS, EDS si ASR in functie de conditiile terenului de rulare, cu activarea sistemului de asistenta la urcarea in panta si adaptarea punctelor de cuplare a cutiei automate.

VW TouaregAnalog cu prima generatie Touareg, aceasta versiune dispune de un comutator care permite conducatorului auto sa adapteze masina, prin cele cinci trepte, in functie de utilizarea concreta: 1. „Onroad"; 2. „Offroad" (de exemplu „Program de rulare offroad" plus activarea automata a blocajelor mecanice); 3. Low (de exemplu „Offroad" plus activarea demultiplicarii, modificarea punctelor de cuplare, fara cuplarea automata a treptelor superioare in regimul manual); 4. Blocarea suplimentara a diferentialului central; 5. Blocarea suplimentara a diferentialului spate.

In echiparea de serie, si versiunea de baza dispune de un radio-CD si un sistem de informare, care poate fi controlat intuitiv prin intermediul unui touchscreen de 6,5 inch.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.