O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Doresc sa stiu daca este corect (sanatos ptr. cutie ) sa fie pusa in N la semafor, stiind faptul ca la repunerea in D , face un zgomot la cuplaj (o zgaltaitura). De ceva timp, cand stau la semafor si o las " in D " trepideaza cam tare masina (audi 80-1990). Oare da semne de duca, cutia? Multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Buna la toti cei de pe forum. V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. La un audi din 1998 / benzina; as putea spune ca este o problema care nu apare tot timpul. Cind accelerez si calc pedala de acceleratie nu se se accelereaza masina, este ca si cum nu as apasa deloc pe pedala. Schimb pe o viteza inferioara si atunci merge fara probleme. Mai pot sa zic ca apare mai des cind este motorul mai rece. Astept comentarii despre aceasta problema cu ceva sfaturi si o concluzie a cea ce ar putea fi. Va multumesc" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"- Salut!.. Pentru detinatorii de Opel Astra, motoratii de 1,7 DTI si 2.00 DTH, va fac o intrebare ( ca opinie personala), si experienta privitor la problemele in timp aparute; c-am dupa citi km parcursi ar fi nevoie de o segmentare a motorului, si daca aveti idee la cit se ridica toata ghidusia?!...
Motoarele sunt din 2001 - 188ooo km parcursi, la 2,00 DTH, si 2004 - 89ooo km parcursi, la 1,7 DTI.
Va multumesc si astept parerile voastre. Drum asfaltat bine si intins!.... " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Cat anume este taxa auto?

"Vreau sa cumpar si sa inmatriculez un Opel astra caravan 1.6 din 93 pe benzina. vanzatorul spune ca taxa e in jur de 350 de euro dar mie mi se pare prea putin. www.mfinante.ro spune ca taxa este 830 de euro ceea ce mi se pare f mult. Diferenta dintre cele doua surse este iarasi prea mare. Asadar a platit cineva taxa asta pe o masina asemanatoare? cat a platit?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.