Aston Martin este in faza finala a testelor cu noul One-77, cel mai scump model din istoria constructorului britanic.

Aston Martin One-77Se anunta a fi unul dintre cele mai cautate modele Aston Martin, nu doar acum, ci mult timp de acum incolo. Pentru ca este vorba de cel mai exclusivist model Aston, unul in constructia caruia nu prea s-a tinut cont de bani, iar rezultatul se vede. One-77 va fi produs in doar 77 de exemplare, va costa aproximativ un milion de euro si candideaza cu real succes la titlul de cea mai frumoasa masina din lume.

In clipul urmator vedeti imagini de la ultimele teste de circuit cu acest model, unele in care se poate auzi sunetul superb al propulsorului V12 de 7,3 litri, care produce peste 700 CP.


One-77 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,7 secunde, iar in timpul unei sesiuni de teste a ajuns la o viteza maxima de 354 km/h.

Aston Martin One-77Este bine ca masina poate sa faca fata pe circuit, chiar la un nivel foarte competitiv, cu toate ca, la cat costa, la cat de rara va fi si la cum arata, va fi mai degraba vedeta concursurior de frumustete gen Villa d'Este, decat vedeta soselelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.