Rezultatele unui studiu arata ca circa 80% dintre posesorii de BMW Seria 1 cred ca masina lor are tractiune fata.

BMW Seria1Desi BMW este o marca traditionalista, cu modele apreciate pentru comportamentul dinamic si pentru placerea condusului, asa cum se insista si in campaniile de promovare, unii clienti ai marcii nu stiu neparat ce conduc.

BMW Seria1

CEO-ul BMW a citat un studiu care a relevat ca 80% dintre posesorii de modele Seria 1, cel mai mic model BMW, cred ca masina are tractiune fata. Este cu atat mai surprinzator cu cat BMW-urile sunt cunoscute pentru comporatmentul sportiv dat de solutia traditionala cu tractiune spate. BMW nu produce nici un model cu tractiune fata, ci doar cu tractiune spete sau integrala.

BMW Seria1

Clientii, cel putin cei ai Seriei 1, nu stiu si nu se intereseaza asupra acestui aspect. Dealtfel, seful BMW a folosit aceasta statistica pentru a arata ca bavarezii nu risca nimic din punct de vedere al imaginii atunci cand vor aduce pe piata primele modele BMW cu tractiune fata, construite pe noua platforma a lui Mini, undeva in 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.