O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut toti detinatorii de auto Opel Astra, cu rugamintea de a-mi furniza informatii de posibilitatea de achizitie piese noi sau sh de pe piata interna.Nu conteaza daca este de la pers.fizice sau societ.comerciale - am mare nevoie.
Multumesc tuturor ptr.informatii.
P.S. Am patit-o cu un caine care mi-a aparut brusc in fata, fiind la drum intins (pe DN ), lovitura ia fost fatala cainelui iar eu m-am speriat ca nu stiam ce am lovit si mai ales de faptul ca am iesit din decor pe aratura.
Am scapat ieftin dar fata masinii s-a facut zop ( faruri,bara, proiectoare, radiator, A/C, grile, spoilere, scut), si cu doar 2 luni inainte o pusesem la punct pentru ITP." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Alegere intre VW si Ford
"Salut pe toti cunoscatorii si mai ales posesorii de auto Ford si VW - toate modele.
Sunt intr-o mare dilema privind alegerea intre cele 2 masini, pretul este acelasi si cu toate ca am gasit SH, se incadeaza bine amindoua ca dotari (full), motoratie (diesel), stare si KM.parcursi. Am testat pe amindoua si sunt foarte multumit; insa nu cunosc partile ce privesc intretinerea, fiabilitatea in timp, taxe,consum.
Date despre auto:
VW Pasat, 2004, 1,9 tdi,diesel,cutie manuala,etc.
Ford mondeo, 2004, 2,0 tdi, diesel, cutie manuala, etc.
Multumesc pentru eventualele opinii si astept parerile voastre. Bafta multa in ale sofatului." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Fiabilitate Renault Symbol

"Am tot auzit ca Renoul Symbol este cea mai buna masina din gama Renaul, mai buna in sensul ca, cea mai fiabila masina, si nici nu se strica sau alte genuri de probleme. Ideea ii ca nam nici o cunostinta ca sa-mi poata spune daca ii adevarat sau nu...Este Renault Symbol o masina atat de buna pe cat se zice?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.