O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Imi poate spune cineva cam la ce putere poate rezista motorul de 1.6 16v de pe Logan? Am auzit ca este un motor bun, care suporta niste operatii de tuning, dar nimeni nu m-a lamurit la ce putere poate ajunge.
Ideea e ca nu ma intereseaza chestii fanteziste, gen turbo, ci solutii normale, care sa aduca mai multe putere fara sa distruga motorul in 10.000 km. Cip-tuning si chestii de genul asta... O alta problema, rezista transmisia la mai multi cai, daca asta e cel mai puternic motor de pe Logan? Mentionez ca masina nu mai este in garantie, asa ca nu sunt probleme de genul pierderea garantiei.. Multumesc." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Garantia la masinile noi
"Se zice: garantie la 100000 km sau 3 ani ,dar de fapt la ce ai garanie la ce iti acorda garantie,? ce fel de piese sau la tabla?daca stie cineva?! Multumesc anticipat!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Pot sa distrug transmisia in frana de motor?
"Cand ma mai apuca si pe mine ambitiile sportive si gasesc un drum bun si liber, merg mai tare. Ideea e ca la curbe, franez normal, din timp si apoi retrogradez cat este necesar (1-2-3 trepte) pana incepe virajul. Deci franez normal, dar si cu frana de motor. Un prieten imi zice ca daca mai fac asa o sa busesc transmisia. Eu nu prea cred pentru ca teoretic, pun aceeasi presiune pe transmisie/cutie si cand accelerez tare, nu? De ce ar fi rau pentru cutie cand retrogradez in frana de motor, daca oricum pinioanele alea sunt solicitate si cand accelerez? Voi ce ziceti?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.