Amatorii de editii speciale ar trebui sa se orienteze catre noua cele 50 de exemplare Dodge Viper SRT10 Final Edition.

Dodge Viper SRT10 Final EditionCel mai puternic Dodge produs vreodata si unul dintre modelele deja emblematice ale industriei auto este in ultimul an de productie. Chiar daca grupul Chrysler n-o duce chiar bine, apartenenta la Fiat ar trebui sa garanteze o noua generatie.

Pana atunci, Dodge termina productia actualei generatii Viper SRT10 cu o editie speciala. Doar 50 de exemplare numai bune de adaugat la colectia de raritati ale oamenilor care prefera sa dea o gramada d ebani pe masini scumpe.

Dodge Viper SRT10 Final EditionViper SRT10 Final Edition se distinge prin culoarea speciala, gri, cu o linie neagra pe centru, plus emebleme speciale pe laterale, unele care spun clar ca este vorba d eo editie speciala. La interior, fondul negru este completat de cusaturi rosii si insertii cromate. Nu lipseste placuta care spune al catelea exemplar din cele 50 este masina in cauza.

In cadrul acestor 50 de exemplare vor fi produse 20 de coupe-uri, 18 roadstere si 12 modele ACR.

Motorul lui Viper SRT10 este unul tipic american. Este chiar unul dintre cele mai mari motoare americane. V8, cu o cilindree de 8,4 litri, aproape de neconceput pentru europeni, imensul motor produce 600 CP si 760 Nm. Acceleratia pana la 100 km/h este posibila in 4 secunde, iar viteza maxima este de 305 km/h.

Ciclul 0 - 160 km/h - 0 este realizabil in 11 secunde, iar in putin peste 11 secunde se poate atinge si sfertul de mila.

Productia va debuta la inceputul acestei veri, dar Dodge nu a spus deocamdata nimic despre preturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.