Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut o vizita la uzina Dacia pentru a lua primul SUV Duster produs la Mioveni, cu pachetul maxim de dotari, tractiune 4x4, pentru care a platit 17.000 de euro, culoarea dorita fiind rosu.

Dacia Duster - Traian BasescuAlaturi de Traian Basescu a mai urcat in masina Jerome Olive, director Dacia Renault. Duster-ul prezidential are numarul de inmatriculare AG 01 2010.

Primele cuvinte ale Presedintelui despre Duster se refera la calitatea materialelor.

Dacia Duster - Traian Basescu„In cele doua minute cat am stat in SUV-ul Duster am avut senzatia ca sunt intr-o masina de calitate. Succesul Duster va consolida reputatia marcii Dacia in Europa si in afara ei. Duster este un varf al gamei Dacia si probabil ca va trebui sa ne pregatim pentru o noua serie de masini, iar aici este cheia, pentru ca succesul Logan, Sandero, trebuie consolidat printr-un nou tip de masini”, a declarat Basescu in vizita la uzina Dacia de la Pitesti pentru a-si ridica personal modelul Duster.

Presedintele Basescu a spus ca va conduce Duster de la Pitesti pana la Bucuresti. „Nu am observat toate optiunile din interior in 2 minute, insa am sa le observ pana la Bucuresti, am sa conduc eu masina”.

Dacia Duster - Traian BasescuBasescu a mai spus „mentinerea Dacia printre marcile de prestigiu in Europa depinde foarte mult de capacitatea inginereasca a grupului. Cel mai important lucru este ca Romania a devenit cel mai mare centru logistic al Grupului Renaul-Nissan. Asta inseamna export de componente din Romania catre alte fabrici ale Renault-Nissan, inseamna multe locuri de munca”.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.