Mazda extinde din aprilie garantia pentru orice model nou sau aflat in perioada de garantie.

Mazda3 MPSPosesorii pot opta contra cost pentru extinderea garantiei de trei ani cu o perioada suplimentara de doi ani. Totodata, pana la 30 iunie, celor care vor achizitiona cel mai vandut model al constructorului – Mazda3, compania le ofera gratuit prelungirea garantiei la 5 ani, in limita a 150.000 de km.

Mazda3 MPS„Garantia extinsa la 5 ani reprezinta o reconfirmare a fiabilitatii Mazda. Estimam ca peste 30% dintre cei care isi vor cumpara un model nou Mazda vor opta pentru postgarantie. In plus ne asteptam ca si aproximativ un sfert din posesorii actuali de Mazda sa achizitioneze noul serviciu”, a declarat Dragos Grapinoiu, marketing manager Mazda.

Mazda CX7Garantia extinsa Mazda acopera o gama larga de componente cum sunt: motorul, cutia de viteze manuala/automata, sistemul de directie, instalatia de climatizare, sistemul de franare, sistemul electric, sistemul de racire sau sistemul de evacuare si acopera integral costurile pentru manopera aferenta.

In Romania, garantia extinsa este asigurata direct la toti partenerii Mazda.

In cazul in care posesorul vehiculului Mazda se afla in afara tarii si distanta dintre locul in care s-a produs defectiunea si service-ul autorizat Mazda preferat de client, este mare, acesta poate apela non-stop numarul special oferit de CarGarantie, urmand ca reparatiile sa se efectueze in orice atelier partener Mazda din Romania sau din Europa.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.