O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salutare! detin un Golf IV benzina 1,6 recent inmatriculat in tara si am urmatoarea problema;motorul functioneaza perfect dar in anumite momente are oscilatii de turatie!!!vizibile in mod normal doar la liber!!!Cei de la service nu au depistat ce poate sa fie concret!!Cert este ca de mai multe ori la test er a iesit Amestec prea sarac!!!Ma poate ajuta cineva cu un sfat?O solutie?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Mai merita sa faci asigurarea Casco?

http://www.sotto.ro/comunitate/forum/view_topic/2414/Frana-de-mana.html"Salut! La o masina, de 1,6, benzinara,mai se merita sa faci casco,dupa 4 ani de zile? am observat ca,de la an la an scade valoarea asigurata ,in mod "vertiginos",desi platesc aceeasi suma /pe an[circa 350 euro/fara evenimente],iar valoarea asigurata a fost:-in primul an 9200 euro;-in al doilea an 8000 euro;-in al treilea an 7000 euro;dar in al patrulea an doar 4000 euro!!!-desi masina are abia 25000 Km rulati,nu a avut vreun accident.....etc pai la anul ,casco va fi doar pentru 500 euro?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Frana de mana
"Eu stiu ca atunci cand actionezi frana de mana la o masina cu tractiune fata se blocheaza spatele. Dar la o masina cu tractiiune spate, tot spatele se blocheaza cand tragi frana de mana? Toti cei pe care i-am intrebat s-au contrazis intre ei asa ca sunt foarte curios sa aflu. Ms :)" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.