Coupe-ul cu 4 usi al celor de la Audi va debuta oficial in tomana, la Salonul Auto de la Paris.

Audi Sportback ConceptIn sfarsit, se pare ca germanii au hotarat sa prezinte modelul A7 in acest an, la Salonul Auto de la Paris, dupa ce le-au arata americanilor conceptul Sportback la inceputul anului trecut. Noua berlina face parte din clasa coupe-urilor cu 4 usi si va miza in special pe design pentru a concura in special cu Mercedes CLS, dar si cu modele mai noi, cum ar fi Porsche Panamera, chiar daca acesta este putin peste A7.

Audi Sportback ConceptDesignul nu va fi unul radical diferit fata de cel al conceptului Sportback, pe care il vedeti in poze. Linia generala va fi probabil identica, dar vor exista modificari la nivelul detaliilor. Oricum, Audi nu prea are voie sa greseasca la capitolul design pentru ca si mercedes va veni cu forte proaspete. Adica noua generatie CLS.

Audi Sportback ConceptNoul Audi A7 va imprumuta gama de motoare existenta si transmisiile, dar cei de la Autocar afirma ca chiar de la Paris vom vedea si noul RS7, cel mai puternic din gama, care va fi echipat cu un motor V10 de 5,2 litri aspirat, care produce 580 CP. De la aceasta versiune se astepata performante de supersport, asa ca noul Audi RS7 ar putea sta foarte bine langa Porsche Panamera Turbo.

BMW Gran CoupeNoul Audi A7 va avea de infruntat si concurenta noului coupe cu 4 usi de la BMW, pe care bavarezii l-ar putea prezenta tot la Paris. Asta dupa ce BMW a venit cu conceptul Gran Coupe, iar acesta arata foarte aproape de un model de serie.

Asadar, in clasa coupe-urilor cu 4 usi se va da anul viitor o lupta foarte interesanta, in care se vor duela Mercedes, Audi, posibil BMW, Porsche si Aston Martin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.