O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Ce masina SH iti poti lua cu 4000 eur?
"Mentionez ca toti banii mei sunt 4.500 eur cei 500 vreau sa ii pastrez pentru acte si asigurari. Eu ma gandeam la un golf4, Opel Astra sau Renault Megane/Clio.
Veniti cu sugestii si critici despre masini.
O zi buna va doresc." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme pornire Opel Astra
"salut, am un opel astra 1994,benzina,o perioada buna am fost plecat de acasa si masina n-a fost folosita.n-am putut sa o pornesc decit foarte greu,dupa ce am reusit am putut sa o folosesc toata ziua,am lasat-o din nou cateva zile si din nou aceeasi problema,am desfacut senzorii de la carburator si n-am vazut nimic in neregula, am verificat aprinderea ,functioneaza,benzina vine,ce sa mai pot face?sonda lambda poate face asa probleme?cum se masoara?ma poate cineva ajuta?multumesc" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Motor subturat
"nu stiu ce se intampla cand pornesc motorul si bag treapta superioara pleaca foarte incet si am pedala calcata ala maxim sau cand merg motorul nu mai are viteza pe care o avea inainte sa am probleme cu el, cine stie sa imi zica si mie va rog, ce trebuie sa fac" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Diesel vs GPL
"Sunt foarte curios care din cele doua Diesel sau GPL sunt mai fiabile si economice. dupa cati km apar problemele in exploatare la diesel vs GPL? Care sunt costurile cu reviziile ?
Si cand faceti paralele sa comparam aceeasi marca cu cele doua variante tehnice." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.