O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Buna ziua, vreau sa va cer pareri despre MAZDA 626 1993 1.8 BENZINA, cat sunt de bune, eficienta, consum. Sunt total pe inafara cu masinile astea. Se gasesc piese noi si second hand? cat sunt de scumpe sau ieftine piesele? Am ocazia sa cumpar o astfel de masina, dar inainte vreau sa stiu cate ceva despre ele.
Va multumesc anticipat." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Miros de ulei ars intr-un Ford Fiesta
"In timpul rulari ajunge in interiorul masini un miros neplacut de ulei ars -mentionez ca masina are la bord doar 52000 km an fabricatie 2006. Un tehnician sevice sugereaza ca ar fi ceva in neregula in motor ??
Doresc o parere autorizata, daca se poate." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Mercedes S400 din 2003

"Sunt inebunit de Mercedes S disel pana in 2004 fabricat, este mult mai elegant si rafinat prin multe fata de modelu nou, are ceva ce nici o alta masina nu poate sa aiba stil si eleganta. Acum ca v-ati facut o idee ce parere am eu despre masina m-am tot documentat si ma intrebam daca se mai merita cumparata o masina din aia in zilele noastre si ma refer la consum, taxe, service, fiabilitate si daca una noua poate sa concureze cu ea aceeasi bani. (masina costa de la 15.000 pana la maxim 21.000 euro SH). Astept pareri si sugestii mai ales cei care aveti Mercedes." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Diesel vs GPL
"sunt foarte curios care din cele doua Diesel sau GPL sunt mai fiabile si economice. Dupa cati km apar problemele in exploatare la diesel vs GPL?
Care sunt costurile cu reviziile ? Si cand faceti paralele sa comparam aceeasi marca cu cele doua variante tehnice." Spune-ti parerea pe forumul Sotto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.