O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am un PASSAT 2003,motor AVB,cutie automata AG3(4 viteze) cred si maninca multa motorina.Am inteles ca trecerea la modul sportiv sau economic se face din modul cum se apasa acceleratia.Poate cineva sa ma lamureasca in ce fel se exploateaza genul asta de cutie?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

ABS-ul mareste distanta de franare?
"Salut! am si eu o intrebare pt cei cunoscatori, abs-ul mareste distanta de franare? intreb asta pt ca aud mai tot timpul lucru asta la diferite persoane... insa nu stiu care este realitatea? un raspuns af fi bine venit. multumesc!" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Masina SH la 2.000 euro
"Salut, Am si eu nevoie de ajutor. Am tot cautat pe net masini la 2 000 euro si am gasit cate ceva. Ex -Golf 3 - Opel Corsa - Skoda Fabia. Voi ce recomandati? Astept chiar oferte daca stiti de ceva." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Diesel sau benzina la 5.000 euro?
"Salut! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi, vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu pentru ce motorizare sa optez benzina sau diesel. Eu m-am oprit asupra 2 modele vw golf 4 sau opel astra clasic, ani 2000 - 2003. Bugetul meu ar fi in jur de 5000 de euro. M-ar interesa daca stiti si costuri de intretinere, sau alte modele. Multumesc". Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.