Subaru a prezentat un tur pe Nurburgring, cu cel mai puternic Subaru WRX STi, la volan fiind Tommi Makinen.

Subaru pregateste cel mai puternic Impreza WRX STi, ale carui specificatii nu sunt cunoscute exact, iar niponii fac ultimele setari pe circuitul german Nurburgring. Ceea ce vedeti in clipul video este turul record reusit de Subaru pe circuitul Nurburgring, cel mai bun timp al unui Subaru pe acest circuit.

La volan este fostul campion de WRC Tommi Makinen, iar masina nu este chiar una de serie. Niponii recunosc ca inglobeaza cateva setari speciale, cum ar fi o turbina mai mare, oferita in cadrul unui pachet special pentru clientii japonezi. Exista insa si cateva modificari de aerodinamica, nimic insa foarte complicat, spun japonezii.

Timpul reusit de Makinen este de 7 minute si 55 de secunde, cu 4 secunde mai bine decat cel mai rapid timp reusit de un STi in 2004. Makinen a spus ca principalul avantaj al masinii, pe langa putere, este faptul ca este foarte previzibila, are reactii ce pot fi usor anticipate, chiar si in virajele dificile.


Sursa/Foto: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.