O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am pus motorina de la moldoveni [vro 30 l.] ma facut vro 300 de km. la un moment dat a iesit un fum negru pe esapament sa oprit motorul si nu mai porneste. Am pus-o pe tester totul e in regula dar masina nu mai porneste ma poate ajuta cineva?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Masini SH din parc auto sau din targ?
"Buna, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu achizitionare unei masini second hand. Vreau sa stiu de unde ii mai bine sa cumpar, adica din parc auto sau din targ de masini? M-ar interesa unde sunt targuri mai ieftine de masini. As vrea sa stiu la ce trebuie sa fiu atent cand iau o masina second hand. Multumesc" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Mercedes E 270CDI sau E320CDI anul 1999-2001

"Salut. Sunt interesat sa imi cumpar un Mercedes E270CDI sau E320CDI din 1999-2001. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee despre aceste masini, fiabilitate ce se poate strica?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Fiabilitate Alfa Romeo 156
"Salut! Vreau sa cumpar o alfa romeo 156 1.9 jtd ce parere aveti despre aceasta masina? E scumpa de intretinut, e fiabila? Orice sfat legat de aceasta masina este binevenit." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.