Francezii de la Caradisiac au o propunere pentru cei de la Dacia - o versiune cabrio a modelului Sandero.

Francezii s-au obisnuit foarte bine cu modelele Dacia, ajutati si de criza economica, ca de altfel si alte piete din vest care inainte nu cunosteau aceasta marca.

Succesul modelelor Dacia in Franta i-a facut pe francezi sa-si doreasca si altceva de la marca detinuta de Renault. Jurnalistii de la Caradisiac le propun celor de la Dacia un model cabrio. Nu unul complet nou, ci bazat pe platforma si caroseria lui Sandero.

In viziunea francezilor, viitorul model Dacia ar urma sa aiba o caroserie modificata, cu doar 2 usi si o traversa mediana, plafonul fiind unul din material textil.

Pretul ar urma sa fie la nivelul a 11.000 euro, au calculat francezii, mult mai putin decat orice alt cabrio nou de pe piata. Presupunand ca pretul final ar fi chiar mai mare, concurenta tot ar fi greu de gasit.

Dacia Sandero Cabrio

Oricum, Dacia are in plan modele noi, dar nu se aude nici un zvon despre un posibil cabrio. Se pare ca francezii planuiesc mai intai un monovolum de clasa compacta si un model mini, mai mic decat Sandero, in genul lui Renault Twingo.

Credeti car ar prinde, in acest moment, un model cabrio de la Dacia?

Sursa: Caradisiac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.