Auto 15 Iulie 2010 00:05
Range Rover a conceput un program de teste care are si rol de promovare pentru noul Evoque.

Noul Range Rover Evoque a fost deja prezentat de britanici, dar foarte sumar. O singura poza, doar de exterior si extrem de putine informatii. Se stie ca va fi cel mai economic si ecologic Range Rover si - in premiera - va putea fi comandat cu tractiune pe o singura punte.

Britanicii continua insa promovarea, pe care o impacheteaza in ultimul program de teste, unul extins si desfasurat in toata lumea. Astfel, sute de prototipuri vor fi testate in cele mai variate conditii de clima si trafic. Range Rover spune ca cele mai multe masini sunt camuflate pentru discretie, dar 10 dintre ele sunt camuflate foarte strident, pentru a atrage atentia. Acestea vor ajunge in 10 mari orase din lume si vor avea rolul de a promova noul Evoque, in timp ce vor fi testate in conditii de trafic urban.

In total, prototipurile vor acoperi milioane de kilometri atat in zona arctica, deset, autostrazi si orase aglomerate. Testele se desfasoara in peste 20 de tari si sunt sustinute si de teste individuale, pe componente.

Noul Range Rover Evoque va debuta public la Salonul Auto de la Paris, iar vanzarile vor incepe in toamna anului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.