Auto 20 Iulie 2010 00:05
Japonezii au luat in serios criticile si au venit cu modificari pentru modelul Insight.

Se intampla destul de rar ca un constructor sa opereze modificari la putin timp dupa lansarea unui model. Asta din cauza faptului ca pe producatori ii costa mult sa faca modificari, in conditiile in care vanzarile nu au reusit sa amotizeze investitia de dezvoltare si productie a masinii.

Honda o face insa, iar aceasta actiune este un mod de a recunoaste ca a gresit. Feedback-ul oferit de clienti a fost de asa natura incat se impuneau schimbari rapide, pe care niponii le0au si facut, din dorinta de a nu-si periclita vanzarile, mai ales ca Insight este un model de viitor, un hibrid produs pentru a concura cu deja celebra Toyota Prius.

Niponii au avut de lucru in special la nivelul suspensiilor, dupa ce multi clienti au reclamat nivelul slab al confortului si al tinutei de drum. Modificarile rezolva aceste probleme, spun japonezii, care au umblat si la interiorul masinii. Au fost alese niste materiale mai bune calitativ, pentru ca si la acest capitol au fost reclamatii.

Honda Insight are un motor pe benzina, de 1,3 litri, care produce 88 CP si unul electric de 14 CP. Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 12,5 secunde si atinge o viteza maxima de 182 km/h. Consumul mediu oficial este de 4,4 litri/100 km, iar cel urban are valoarea de 4,6 l/100 km.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.