Auto 22 Iulie 2010 00:05
New Kopel Group testeaza in Romania o flota de masini chinezesti Chery.

New Kopel Group, prin intermediul noii sale divizii, China Car Import SRL, a importat din China primele 24 de masini Chery: M11 Sedan, M11 Hatchback si SUV-ul Chery, Tiggo.

Conform planului initial, aceste masini vor fi folosite cateva luni de Sixt, divizia de Rent a Car a Grupului.

„Pe parcursul acestei perioade va fi testata durabilitatea si adaptarea acestor masini cu soselele romanesti. De asemenea, grupul va folosi aceasta perioada pentru a-si construi expertiza after sales. Astfel, atunci cand vom lansa masinile pe piata vom putea oferi publicului roman servicii la nivelul inalt pe care il merita.”, a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Brandul Chery pune clientul pe primul loc, calitatea inainte de toate si eficienta in varful tuturor demersurilor sale. Chery, cel mai mare producator independent din China, a vandut peste 1.000.000 de masini in intreaga lume in doar 10 ani si este pe cale sa devina o prezenta foarte puternica pe piata europeana, in general, si pe piata din Romania, in special.

Sursa: New Kopel Group


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.