Ferrari investigheaza modelul 458 Italia, dupa ce mai multe exemplare au luat foc fara un motiv aparent.

Bolidul italian pare sa aiba o problema, nu chiar minora. Pana acum, 11 masini au fost distruse sau grav avariate, 6 dintre ele in accidente. Asta nu-i chiar de neinteles, pentru ca la 578 CP e greu sa te abtii sa nu faci prostii. Iar prostiile, in functie de optimismul si (ne)priceperea proprietarului se lasa de obicei cu ingineria italiana facuta bucati si infipta-n copaci.

Restul masinilor insa, si nu sunt putine, mai exact 5, au fost cuprinse de combustie. Nu interna, ci cat se poate de externa. 5 masini cuprinse de flacari, fara motiv aparent inseamna ceva avand in vedere ca productia totala a bolidului italian nu este deloc mare pana in acest moment.

Cei de la Ferrari s-au autosesizat si au recunoscut ca investigheaza prietenia mult prea intima dintre 458 Italia si incendii. Daca situatia continua tot asa, mi-e ca masina sa nu fie trecuta pe lista neagra a societatilor de asigurare.

Citeste si:
- Te-ai caza in hotelul V8? Vezi cum arata si cat costa
- Autostrada cu o singura banda pe sens. In Romania, normal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.