La 25 august, Programul European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (Euro NCAP) a anuntat ca a dat noului Swift un rating de cinci stele (cel mai mare posibil) pentru siguranta.

Noul Suzuki Swift va intra pe piata Europeana din septembrie.

Euro NCAP este un organism independent de evaluare a programului de siguranta auto sprijinit de sapte Guverne europene, Comisia Europeana, si organizatii de automobilism si consumatori din fiecare tara UE.

Sub regimul de evaluare pe care l-a adoptat in februarie 2009, Euro NCAP ofera fiecarei masini testate o evaluare de ansamblu pe o scara de la una la cinci stele. Punctajul total este atribuit pe patru categorii: protectia adultilor, protectia copilului, protectia pietonilor, si siguranta asistata.

Noul Suzuki Swift ofera protectie sporita pasagerilor, deoarece are sapte airbag-uri ca dotare standard (inclusiv un airbag pentru genunchi introdus de curand); un corp usor, care absoarbe impactul si scaunele din fata care reduc riscul de accidentare in cazul unui impact din spate.

De asemenea SWIFT ofera protectia sporita a pietonilor si incorporeaza tehnologii de siguranta activa, cum ar fi Programul Electronic de Stabilitate. Gradatiile inalte obtinute de SWIFT in fiecare dintre cele patru categorii de siguranta au dus catre rating-ul total de cinci stele al masinii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.