BMW a anuntat ca va produce in serie un coupe bazat pe conceptul Vision EfficientDynamics. Are performante de M3, dar consum de masina de clasa mica.

Constructorul german a anuntat ce sperau mai toti fanii BMW, de oriunde ar fi ei, si anume ca va produce un coupe performant, hibrid, bazat pe conceptul Vision EfficientDynamics care a incantat publicul la premiera mondiala de la Salonul Auto de la Frankfurt, anul trecut.

Pozele pe care le vedeti sunt cu un prototip complet functional, deci caracteristicile pe care o sa vi le spun imediat sunt cat se poate de reale. Atentie, insa! Modelul se serie va diferi la nivelul designului de cel pe care-l vedeti in poze. Cat de mult, nu se stie, dar la ce tehnologie are, in mod sigur vom vedea atunci cel mai spectaculos model BMW. Si abia astept, desi mai sunt cam 2 ani pana atunci.

Versiunea de serie este asteptata in 2013, acelasi an in care va debuta si asa-numitul MegaCity Vehicle, de la BMW, primul model de serie complet electric al bavarezilor, destinat utilizarii urbane.

Modelul bazat pe Vision EfficientDynamics va activa insa in alta categorie. Cea a masinilor sport, hibride, extrem de economice si fara sincope in ceea ce priveste autonomia. Pentru ca ceea ce au pus la punct nemtii este aproape incredibil.

Puntea fata are un motor hibrid, adica un propulsor electric si un mic motor turbodiesel... citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.