Nemultumit de masina sa, Lamborghini Gallardo, si de serviciile dealerului, un chinez si-a distrus bolidul in public, cu ciocanul.

Chinezii sunt din ce in ce mai bogati, dar unii dintre posesorii de multe zerouri la sumele din conturi au si o usoara instabilitate psihica. Unul dintre ei s-a remarcat prin faptul ca a distrus, voit si chiar cu ajutor, o masina de jumatate de milion de dolari, i fata unei numeroase asistente.

Este adevarat ca omul a asteptat cateva luni sa rezolve o problema la masina si se pare ca n-a fost deloc multumit de serviciile post vanzare asigurate de Lamborghini in China. Ba chiar mai mult, omul a ajuns pe la cel mai inalt nivel al grupului VW si constructorului Lamborghini si tot nu a fost ajutat sa rezolve problema aparuta la modelul Lamborghini Gallardo pe care l-a cumparat de la un dealer chinez.

Bolidul italian costa aproximativ 500.000 de dolari in China si dupa ce a platit aceasta suma, iar masina a fost livrata, chinezul a constatat... citeste continuarea si vezi o supergalerie foto pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.