Noul Peugeot 508 a debutat in Romania, modelul francez afisand un cu totul alt stil fata de apreciatul 407.

Tuturor ne-a placut Peugeot 407. Design foarte inspirat, culmea dimensiunilor grilei fata Peugeot. A fost o masina frumoasa, imi amintesc primul mei drive-test cu 407, cand am descoperit ca grila fata este foarte joasa si chiar acolo sta numarul de inmatriculare. Si, atunci, pentru ca cineva lovise suportul numarului, eu l-am pierdut pe undeva… Asa ca, in loc de 2 zile de drive-test cu masina, am avut vreo 4, pana am obtinut constatarea de la politie.

Dar vremea lui 407 s-a terminat. Avem deja, in Romania, inlocuitorul lui 407. Se numeste Peugeot 508, nu arata deloc rau, iar francezii au zis ca l-ar vrea ca inlocuitor al lui 407 si 607, in acelasi timp. O singura masina pentru doua clase.

Noul Peugeot 508 vine cu o schimbare importanta de stil
. In primul rand, designul are o cu totul alta idee. Una mai “cuminte”, mai nemteasca... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.