Hyundai propune un coupe interesant, Veloster cu doua portiere pe o parte si una pe cealalta parte. Iata preturile din Romania.

Va amintiti cand v-am spus de noul Hyundai Veloster, nu? Un coupe nou, deosebit, care tinteste direct catre modelul Scirocco de la Volkswagen.

Eu sper ca l-ati retinut pentru ca este Hyundai Veloster cam singurul model modern care este… asimetric. Adica, masin are o singura portiera pe partea stanga, dar doua portiere pe partea dreapta, pentru acces mai usor al pasagerilor. Edevarat ca portiera de pe partea dreapta are manerul disimulat in montant, pentru a lasa impresia de coupe, dar oricum se observa imediat ca cele doua parti sunt diferite.

Hyundai mizeaza pe acest artificiu si pe designul general al masinii.
Iar Veloster are un stil care fie iti place, fie nu. Mie imi place, desi as fi preferat alt design pentru partea posterioara. Cred totusi ca nu m-ar deranja prea tare nici un actuala lui forma.

In Romania, Hyundai Veloster este propus cu un singur motor si doua niveluri de echipare. Motorul este unul... citeste articolul integral pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.