Chevrolet a operat un upgrade motorului de 2 litri diesel si il ofera acum la un un pret excelent.

Anul trecut am testat modelul Cruze echipat cu turbodieselul de 2 litri si 150 CP si mi-a placut cam tot, in afara de designul spatelui.
Ei bine, pentru 2011, Cruze a primit o noua versiune a motorului testat de mine. Asa se face ca exista acum in oferta motorul de 2 litri turbodiesel cu 163 CP si cutie manuala cu 6 trepte (optional are si automata). Va imaginati ca, la 163 CP, motorul asta trage foarte bine, avand in vedere ca Chevrolet Cruze este o berlina de clasa compacta, chiar daca are o greutate de 1,5 tone.

0 – 100 km/h in 8,5 secunde si viteza maxima de 205 km/h suna destul de sportiv, mai ales ca platforma lui Chevrolet Cruze e bine setata. Dar nu asta e ideea principala, nu de-asta am remarcat oferta. Pretul mi-a atras atentia. Asadar, Chevrolet Cruze in echipare LS+ cu acest motor de 2 litri si 163 CP (consum mediu de 5,6 litri/100 km) si cutie de viteze manuala cu 6 trepte are un pret de pornire de 17.275 euro.

E mult? Deloc, mie mi-a atras atentia si am vrut sa vad ce mai gasesc la acest nivel de putere... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.