BMW lucreaza la un scuter electric cu o autonomie foarte buna, pe care l-am putea vedea in productia de serie nu peste mult timp.

BMW nu pregateste doar o masina electrica de serie, i3, care va veni in 2013. Nemtii au in plan si un scuter electric, prin divizia BMW Motorrad, care este, cred eu, chiar mai aproape de productia de serie.

Bavarezii vor face insa pasul in stilul propriu, cu un scuter premium, destul de mare pentru doua persoane si cu accent pe dinamica. V-am mai spus eu despre un scuter electric de la Volkswagen, unul mai mult pentru piata chineza si destul de mic. Abordarile sunt diferite, iar clientii au de castigat. E ca la masini. Vrei premium, cumperi BMW si platesti premium. Vrei accesibil, iei Volkswagen (asta daca VW va aduce acel scuter in Europa).

Logic, la acest moment, un scuter electric are mult mai mult sens decat o masina electrica. De ce? Simplu, daca ti s-a terminat bateria la.. citeste mai multe despre BMW E-Scooter pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.