Daca aveti in plan o decapotabila pentru aceasta vara, luati in calcul si noul VW Golf Cabrio, cea mai noua decapotabila a constructorului german.

Noul Volkswagen Cabrio a debutat si in Romania, la mijlocul verii. Cand am mai scris despre masina asta, am spus ca este aproape identica cu Eos la partea frontala si se vrea a fi o solutie mai ieftina fata de cabrio-coupe-ul Eos.

Si sincer, daca as vrea un Volkswagen si inca unul cabrio, eu as opta pentru Golf in defavoarea lui Eos. Diferenta de pret este destul de consistenta, iar plafonul textil al lui Golf Cabrio nu cred sa fac probleme nici macar iarna. Plus ca arata mai exotic decat cel metalic al lui EOS.
Apropo de plafon, “textilul” lui Golf Cabrio se pliaza/depliaza in 9,5 secunde si functioneaza si in mers, pana la 30 km/h.

Bun, preturi acum. Noul Golf cabrio vine intr-un singur nivel... citeste mai multe despre VW Golf Cabrio pe Motorstory.ro (+ lista de preturi)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.