BMW Romania ne spune cat va costa cea mai apreciata versiune a noului Seria 3, economicul 320d, care va fi insotit si de o versiune ultraeconomica.

La 3 zile de la prezentarea noului BMW Seria 3 avem si prima reactie din partea BMW Romania. Aflam ca cea de-a sasea generatie a acestui model va debuta in Romania in prima parte a anului viitor. Cand, exact, nu se stie, dar eu cred ca destul de repede.

O alta informatie pretioasa. Pretul noului BMW 320d va fi de 36.580 euro (TVA inclus), cu 496 euro mai mult decat modelul pe care il inlocuieste. Deocamdata este singurul pret, urmeaza sa aflam si preturile celorlalte modele. Oricum, BMW 320d este cea mai apreciata versiune in Romania, diesel-ul de 2 litri si 184 CP fiind suficient pentru dinamica asteptata de la marca bavareza, performantele fiind dublate de un consum foarte bun.

Inca de la debut, BMW 320d va fi disponibil si in versiunea ultraeconomica EfficientDynamics Edition, cu acelasi motor, dar cu... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.