Auto 5 Decembrie 2011 01:20
Cel mai frumos hatchback compact in 3 usi, adica noul Opel Astra GTC, are acum si un pret pentru Romania. Poate veti fi surprinsi, dar nemtii spun ca merita.

Suntem de acord, sper, ca noul Opel Astra GTC este cel mai frumos hatchback compact, in 3 usi, la momentul actual. Inca o lectie de design care vine, culmea, chiar de la un constructor german.

V-am aratat masina, de mai multe ori chiar, si mereu ne-am intrebat cat costa in Romania. Ei bine, acum avem un raspuns, noul Opel Astra GTC este disponibil la dealerii Opel. Adica poate fi comandat, insa nu stiu daca sunt deja exemplare disponibile pentru drive -test. O sa fiti putin surprinsi de pretul de pornire, eu am fost, dar trebuia sa ne asteptam la asta.

Daca primul Astra GTC a fost un experiment, care s-a dovedit extrem de reusit, aceasta noua generatie are succesul garantat inca de la inceput. In primul rand din cauza designului, dar si a platformei reusite, adaptate pentru sportivitate fata de ce gasim pe Astra in 5 usi.

Asadar, pretul de pornire... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.