Desi inca nu este disponibila pentru soferii din Marea Britanie, Dacia Duster a captat atentia tuturor jurnalistilor auto din Scotia.

Potrivit uk.autoblog.com, SUV-ul produs in Romania a fost desemnat masina anului 2012 in Scotia. Mai mult de atat, Duster a fost prima alegere a juriului si la categoriile "SUV-ul anului" si "Masina ieftina a anului".

Presedintele Asociatiei Jurnalistilor Auto din Scotia, John Murdoch, a declarat ca Duster este solutia perfecta pentru cei care vor o masina buna la un pret mic.

"Cumparatorul vrea ce e mai bun la un cost cat mai mic, iar Duster este solutia cea mai buna. Suntem de parere ca aceasta masina nu are rival in ceea ce priveste combinatia dintre spatiul interior, costurile de functionare, pretul si capacitatile ei", a declarat Murdoch.

Dacia Duster a castigat titlul de masina anului in fata unor automobile precum Volkswagen Up!, Porsche Boxter, BMW Seria 3 sau Citroen DS5 HYBRID4, victorioase in alte categorii.

SUV-ul produs in uzina de la Mioveni va fi disponibil pe piata din Marea Britanie incepand cu ianuarie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.