Skoda Rapid, cel mai nou model Skoda, poate fi comandat acum si in Romania. Un model interesant, situat sub Octavia, pentru cei care vor o masina de buget.

Noua Skoda Rapid poate fi comandata in Romania si cred ca va fi un succes printre romani. Preturile sunt bune si, daca nu ai bani de VW sau de Octavia, Skoda Rapid e solutia.

In asteptarea noii generatii Octavia, care va fi impinsa putin mai sus in gama, Skoda mizeaza pe volum mare de vanzari cu noua Rapid, un model compact, cu accent pe spatiu si preturi convenabile, pentru famiile aflate la prima masina, in care nu vor sa investeasca prea mult. Se potriveste de minune zonei noastre, pentru ca Skoda este foarte apreciata de romani.

Noua Skoda Rapid arata in tipicul Skoda, mai bine zis VW, asta desi cehii spun ca... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.