Japonezii au lansat o editie speciala a pick-up-ului Navara pentru a celebra Die Hard, noul film al lui Bruce Willis.
Impresionati ca politistul John McClane (Bruce Willis) a ajuns la al patrulea film din seria Die Hard si dornici sa impulsioneze putin vanzarile pick-up-ului Navara, cei de la Nissan au pregatit o editie speciala care se cheama chiar Die Harrd 4.0. Doar 444 de unitati vor fi fabricate in cadrul acestei editii speciale, toate numerotate pentru ca fiecare proprietar sa stie al catelea a ajuns la dealer cand s-a repezit la oferta.


Ce au in comun Nissan Navara cu Bruce Willis? Die Hard 4.0Modelul de la care s-a plecat este Navara Outlaw, cu cabina dubla si motorul turbodiesel de 2,5 litri, in versiunea cu cutie manuala. Doar trei culori vor fi disponibile, care sa se potriveasca cu ideea de robustete: rosu, gri si negru. Partea mai importanta a acestei editii speciale se refera la echipamentele de pe masina: scaune reglabile electric, tapiterie din piele, CD Changer cu 6 CD-uri integrat in bord, oglinzi cromate, jante de aliaj pe 17 inch, cruise control, trapa electrica si alte cateva fineturi estetice.
In plus, dupa ce toate masinile se vor vinde, cei de la Nissan vor organiza o tombola. Clientii corespunzatori numerelor 1, 44, 400 si 444 vor mai primi in plus sistem de navigatie cu DVD cu display de 7 inci si comanda vocala si sistem audio premium cu MP3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.