Cehii vor sa starneasca interesul clientilor printr-o imagine care arata doar linia generala si te lasa sa ghicesti detaliile.

Tot ce au spus cehii este ca versiunea combi a noii Fabia va fi lansata la Salonul de la Frankfurt. Doar poza pe care o vedeti a fost prezentata oficial si nu au fost date nici un fel de detalii despre spatiul interior si diferentele dintre hatchback si versiunea break.

Din poza se poate vedea ca masina are o suprafata laterala mare aflata intr-o usoara disproportie cu capota destul de scurta. E cam aceeasi senzatie de disproportionalitate ca la Dacia Logan MCV.

Ramane sa vedem cum va arata berlina Fabia si interesul e mare, pentru ca vechea berlina nu a fost deloc o reusita la nivel de design. Poate designerii vor avea inspiratia sa nu mai lipeasca pur si simplu un portbagaj la o caroserie hatchback.

Prima imagine cu Skoda Fabia Combi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.