Cum nu mai e decat o luna pana vom fi invadati cu noutati, la Salonul Auto de la Frankfurt, producatorii incep sa ne intarate cu fotografii ale noilor modele.

Fotografiile teaser arata masina de serie dintr-un singur unghi, in asa fel incat sa fii si mai curios asupra aspectului general. Asta a facut si Mazda, care ne arata o singura fotografie cu noua generatie Mazda6.

Noua Mazda6: foto teaser
Din cate se poate vedea, masina abordeaza o linie diferita fata de generatia anterioara, iar japonezii spun ca masina duce conceptul Zoom Zoom la un alt nivel, iar asta inseamna ca Mazda6 va fi si mai placuta la condus decat modelul pe care il inlocuieste. Informatii complete vor fi disponibile incepand cu 11 septembrie, prima zi de presa din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noua Mazda6: foto teaser

Dupa ce ne-au arata partea frontala a modelului Pro cee’d (versiunea in trei usi a lui cee’d), cei de la Kia au prezentat o a doua fotografie in care putem vedea spatele masinii. De asemenea, cei de la Kia au anuntat ca Pro cee’d nu are in comun cu modelul in 5 usi decat capota si aripile fata, la nivel de caroserie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.