Japonezii prezinta cateva noutati care intereseaza in special piata europeana.

Cel mai important model este fara indoiala noul Impreza, desenat in stil hatchback, care va fi disponibil cu motoare de 1,5 litri si 2 litri si cu tractiune integrala (standard).

Pentru Tribeca a fost pregatit un facelift major la partea frontala si mai multe modificari de natura tehnica. Niponii incearca astfel sa dinamizeze vanzarile SUV-ului, stiut fiind faptul ca acestea nu sunt deloc la nivelul la care se astepta Subaru.

Noutatile Subaru La Frankfurt: noul Impreza, primul diesel boxer si WRC Concept
WRC Concept ne arata masina pe care, nu peste mult timp, o vom vedea alergand in Campionatul Mondial de Raliuri. Japonezii nu au dat nici un fel de date despre tehnica inglobata la bordul acestei masini, cu care vor incerca sa se apropie de titlul mondial in raliuri.

Subaru va aduce la Frankfurt si primul motor turbodiesel al casei, acesta fiind si primul din lume in configuratie boxer, pentru ca niponii nu au vrut sa renunte la traditia lor nici cu acest propulsor. Se pare ca motorul este gata si il vom vedea la lucru anul viitor, sub capota mai multor modele Subaru.

Noutatile Subaru La Frankfurt: noul Impreza, primul diesel boxer si WRC Concept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.