Unul dintre cele mai tentante hot hatch-uri din prezent, Opel Astra OPC este disponibil intr-o editie limitata care omagiaza legendarul circuit Nurburgring.

Cel mai bine vandut model OPC din actuala generatie a acestor modele sportive isi va incanta fanii cu editia limitata "Nurburgring Edition". Opel a ales aceasta denumire pentru ca, de multi ani, circuitul Nurburgring este principalul loc unde este setat comportamentul rutier al masinilor Opel.

Opel aduce un omagiu circuitului Nurburgring cu modelul Astra OPC
Astra GTC "Nurburgring Edition"se distinge prin elementele de design, partea tehnica nefiind modificata in vreun fel. Jantele vopsite in alb sunt unele speciale, mai usoare decat cele standard de pe masina de serie, eleronul a fost schimbat cu unul mai mare, iar oglinzile si montantii centrali imita aspectul carbonului. Tot pe montantii centrali a fost grefat profilul circuitului. Interiorul este complet tapitat cu piele si dispune de elemente cu aspect de carbon.

Opel aduce un omagiu circuitului Nurburgring cu modelul Astra OPC
Motorul este acelasi turbo de 2 litri si 240 CP, cuplat la o cutie manuala cu 6 trepte. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 6,4 secunde, iar viteza maxima este de 244 km/h.
Masina va putea fi achizitionata in prima parte a anului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.