In cazul in care Maserati Quattroporte vi se pare prea linistit ca design si sunetul V8-ului de la Ferrari nu va impresioneaza, aveti ocazia sa comandati versiunea rea…

Maserati se va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu versiunea Quattroporte Sport GT S. Ce inseamna asta? E pur si simplu o mica rectificare de personalitate, cu toate ca nici pana acum Quattroporte nu a dus lipsa de asa ceva. Dar intotdeauna e loc de mai mult. Masina e oferita intr-o culoare neagra cat se poate de sobra, are suspensii mai tari, iar garda la sol e cu 10 mm mai mica pe puntea fata si cu 25 mm pe puntea spate. Pneurile spate sunt mai mari si permit o exploatare mai bun a plecarilor in forta, iar Brembo a venit cu un sistem de franare mai performant.

Interiorul dispune de o plansa de bord din carbon cu insertii de aluminiu, iar tapiteria din piele se muleaza pe scaune mai sportive.

Un Maserati Quattroporte mai agresiv

Un Maserati Quattroporte mai agresiv


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.