La cateva luni dupa debutul noii generatii C-Klasse, Mercedes prezinta versiunea break a limuzinei de clasa medie.

Pentru familistii cu posibilitati financiare insemnate, versiunea break propune avantaje de ordin practic, dar si o tinuta de drum care sa il faca pe sofer sa nu regrete ca a renuntat la berlina.
Designul spatelui masinii ar fi putut sa iasa ceva mai sportiv, dar se pare ca pentru Mercedes a contat mai mult latura practica decat cea estetica. Portbagajul are un volum de 485 de litri cu banchta spate ridicata, iar daca aceasta se pliaza, spatiul destinat bagajelor ajunge la 1.500 de litri, valoare despre care cei de la Mercedes spun ca este cea mai mare din clasa.

Mercedes C-Klasse Estate - break-ul familistilor potenti financiar
Gama de motorizari este aceeasi intalnita pe berlina si afizeaza puteri cu aproximativ 15 - 20 CP mai mari fata de generatia anterioara, la nivelul fiecarui motor, consumul fiind redus cu aproximativ 10 procente.

Mercedes C-Klasse Estate - break-ul familistilor potenti financiar
Pentru amatorii de sportivitate, Mercedes ofera un pachet sport, Agility Control, care permite soferului sa seteze doua moduri de lucru ale suspensiei. O unitate electronica permite o adaptare continua a amortizoarelor la conditiile de drum si la stilul de conducere abordat de sofer. Agility Control presupune de asemenea, o garda la sol mai mica cu 15 mm, amortizoare speciale si arcuri mai scurte, pe langa o directie mai scurta si o transmisie automata ce schimba mai rapid treptele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.