Italienii vor sa atraga atentia cu un kit de putere, pe care il vor prezenta la Frankfurt pentru versiunea Abarth a lui Grande Punto.

Dupa ce modelul Grande Punto Abarth a fost recent lansat pe piata, cu un motor de 1,4 litri turbo care livreaza 150 CP, cei de la Fiat prezinta la Frankfurt prototipul "essesse". Denumirea, care reprezinta de fapt initialele SS, de la "super sport" presupune modificari ale propulsorului astfel incat acesta sa ajunga la aproximativ 180 CP. In plus, pornind de la kitul exterior al lui Grande Punto Abarth, designerii au creat un aspect mai agresiv care sa sugereze plusul de CP de sub capota. Pentru "essesse", garda la sol a fost micsorata, iar sistemul de franare este unul mai puternic.

Fiat Grande Punto cu pretentii de supersport
Tot la Frankfurt va putea fi admirat modelul Grande Punto Abarth 2000, sub forma unei masini de curse, care a castigat deja titlul anul trecut, la clasa sa, in Campionatul de Raliuri al Italiei. Abarth 2000 dispunde un propulsor aspirat, de 2 litri, care produce 270 CP, puterea fiind transmisa tuturor celor patru roti.

Fiat Grande Punto cu pretentii de supersport


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.