Michael Schumacher a fost prezent in standul Ferrari, alaturi de Luca di Montezemolo, pentru a dezveli noul bolid al italienilor, Ferrari F430 Scuderia.

Stiam inca de cand au aparut primele informatii despre F430 Scuderia ca Michael Schumacher va face prezentarea oficiala, dar in toata agitatia de la salon, nu am gasit prea repede standul Ferrari.

La un moment dat, am vazut o mare aglomeratie de oameni, care generau o mare aglomeratie de blitz-uri…si am incercat sa vad ce se intampla. N-a fost deloc usor sa ajung intre ei si sa-l vad pe Schumacher, insotit de Montezemolo, alaturi de F430 Scuderia.

Partea cu pozele a fost o adevarata aventura. Inghesuiala mare, aparate foto ridicate peste tot si mult zgomot. Toata lumea se urca pe ce putea pentru a prinde macar un cadru. Obositor, dar am satisfactia ca am reusit sa prind cateva poze relative bune. Le puteti vedea aici.

Dan Damian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.