Bugatti s-a prezentat la Frankfurt cu o versiune speciala a lui Veyron. Ce aduce nou aceasta? Nu este vopsita.

Veyron insusi poate fi considerat o editie speciala a pasiunii pentru excelenta, dar iata ca designerii constructorului au venit cu o idee, aparent simpla, care transforma supersportivul Veyron intr-un monument arhitectural.

Cei de la Bugatti spun ca, privind procesul de productie, catorva designeri le-a venit ideea sa lase masina nevopsita. Asta pentru ca Veyron e practic "desenat" in fibra de carbon si aluminiu. Rezultatul acestei idei este Veyron "Pur Sang", nume sugestiv pentru contrastul de carbon si aluminiu care domina desenul caroseriei. In acest fel, masina poate fi admirata in deplinatatea formelor sale studiate, dupa cum se stie, multi ani, pentru ca Veyron sa faca fata si din punct de vedere aerodinamic posibilitatilor propulsorului W16 de 1.001 CP.

Pur Sang va fi produs in doar 5 exemplare, la un pret de 1.400.000 de euro, fara nici un fel de taxe. Pare mult? Cele 5 exemplare s-au vandut deja, la 24 de ore de la lansarea la Frankfurt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.